Piratenweetjes

!cid_ii_1461b12c44c71628

De thuiswedstrijden van ons eerste elftal zullen volgend seizoen plaatsvinden op zaterdagavond om 20.00 uur. De competitie start in het weekend van 24 augustus

Toegegeven onze nieuwe naam is niet alledaags en voor sommigen misschien onbegrijpelijk maar wat denkt ge hier dan van?
Beerschot : we kennen een voorschot, een tussenschot of zelfs een kanonschot, maar een “beerschot” wat is dat eigenlijk?
Esperanza Pelt: hier moet de vraag gesteld worden ” Wat pelt Esperanza?” Een ei, garnalen, een appel of een banaan?
Linda Olen: is dat dan de dochter van Hippoliet en Virginie Olen?
SK Sint Niklaas: is dat een verwijzing naar de rare kwast die putteke winter te paard over onze daken huppelt en langs schoorstenen  naar binnen kruipt?
Bij Helson (Limburg), Spermalie (West Vlaanderen), Bonanza en Azalea (Oost Vlaanderen) wordt trouwens ook tegen een balleke getrapt.

Patrick Lockefeer is onze TVJO ( Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding). Zijn gegevens kan je vinden op deze site bij  “Coördinatoren”.

5 comments

 1. luc crols zegt:

  Het is niet omdat iemand van de brug springt, dat je ook moet springen…

  Zoals ik al eerder heb gereageerd, stilstaan is achteruitgaan. Het is goed om na te denken over de toekomst van de club. Maar ik ben tcoh zeer benieuwd wat er achter deze ‘bijzondere’ naam schuil gaat.

  Ik speelde voor Merksem bijna 350 wedstrijden, altijd met een fier logo op het shirt. Want de ‘K’ staat voor ‘Koninklijke’. En dat heeft niet elke club. Er is zelfs nu geen plaats meer voorzien in het nieuwe logo. Niet naast, onder of boven Piet Piraat…

  Wait and see.

  Luc Crols - ex-speler

  • Eric zegt:

   Nooit hoort men wijzen zichzelf prijzen

  • Maurice Wyns zegt:

   Niet te snel reageren is hier wel de boodschap. De club is met die “K” bezig, en dat komt wel in orde. Zoals bij vele andere zaken is dit hier ook dus een storm in een glas water. De club staat niet stil en ook zij hebben wel oog voor al deze zaken.

 2. Pascale zegt:

  Deze reactie is pas echt zwak en belachelijk. Waren jullie geen vragende partij om te stoppen met negatief zijn? Deze citaten zijn inderdaad een inspirerend voorbeeld van posiviteit ha ha!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *