Nationale Reserven - Verslag der verslagenen

Roemloos ten onder.

Met heel wat juniors in onze selectie trokken we noordwaarts naar Turnhout Het dient gezegd dat het daar in het noorden nog een pak kouder was dan hier . Dat had ook zijn gevolgen op het speelveld dat er hobbelig en keihard bevroren bij lag . Maar deze omstandigheden gelden ook voor  onze blauwwitte tegenstander maar voor deze gelegenheid volledig in het rood . Door de recente Egyptische invasie van spelers bij Turnhout liepen er toch een zestal spelers in hun team rond die voor Nieuwjaar regelmatig in de eerste ploeg stonden . Wat konden onze jongens daar tegenover stellen , wel laten we kort zijn , bitter weinig . De eindscore van 10 – 0 zegt genoeg .

De schuld van deze nederlaag ligt zeker niet aan de jeugdigheid van ons team maar wel meer in het feit dat de grote meerderheid van onze ploeg met totaal onaangepast schoeisel deze wedstrijd speelde . Sommigen staken meer energie in het overeind blijven dan in  hun voetbal . Bij Turnhout voetbalden ze wel op aangepast schoeisel en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze vooroorlogse uitslag . Hadden we met de goede schoenen wel gewonnen dan ? Waarschijnlijk niet maar we hadden wel iets meer wedstrijd gehad . Als je in de derde hoogste reeks van de nationale reserven speelt , dien je als speler ook uw verantwoordelijkheid te nemen en dat ontbreekt bij sommigen . Wie het schoentje past , trekke het aan !!

2 comments

  1. veerle zegt:

    Bij mijn spelers het zelfde verhaal : geen aangepast schoeisel. Man, man …. hoe is dat mogelijk . Met toppen op een harde ondergrond, dat is vragen om problemen. Kiekens zonder kop zijn het met momenten.

  2. Bert zegt:

    En zeggen dat de juniors die meespeelden wél aangepast schoeisel hadden. Alle reserven hebben een smartphone om te chatten en te surfen. Maar de site naar het weerbericht is blijkbaar onbekend. Halucinant! Een pluim voor de juiniors die op aangepast schoeisel streden voor wat ze waard waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *