Nationale Reserven - Alweer winst

Een gure oostenwind blies de hele avond door het stadion en als we eerlijk zijn veel hebben we er niets van gevoeld omdat het spel dat onze jongens brachten meer dan hart verwarmend was . Het eerste kwartier ging het spel over en weer met toch een licht overwicht in het spel voor Cappellen . Ginds hadden we met de bijna traditionele verliescijfers 3 – 1 het onderspit moeten delven . Maar dat het vanavond zo geen vaart zou lopen daar waren we van overtuigd . De eerste keer in de eerste helft dat we onze neus aan het venster staken situeerde zich rond de 18de minuut wanneer Frederic door Soulaiman in het straatje wordt gestuurd maar het schot mist de nodige kracht om de keeper in verlegenheid te brengen .Dit geeft de burger moed en we trekken enthousiast ten aanval en we worden beloond in de 22ste minuut nadat een vrije trap van Frederic wordt teruggelegd en Tristan met de hulp van een Kapelse verdediger kan scoren . 1 – 0. Cappellen komt nog een paar keer dreigen maar onze verdedigers ( Abderrahim , Jerry , Faouzi en Soulaiman ) houden makkelijk stand . Ruststand 1 – 0 .

De tweede helft is nauwelijks drie minuten bezig of de bordjes hangen in evenwicht na het dient gezegd een knap genomen vrijschop van buiten de grote rechthoek . William moet zich hier gewonnen geven . 1 – 1. De kopjes gaan deze keer niet naar beneden want de volgende tien minuten krijgen we langs Saïd en Tristan een drietal mogelijkheden . We blijven de wet dicteren en in de 67ste minuut krijgen we waar we recht op hebben Tristan wordt volgens de ref foutief gestopt in het zestien meter gebied  en Frederic zet de penalty feilloos om .  2 – 1 . Dit gaan we niet meer uit handen geven dat voel je zo en we dikken onze voorsprong nog een beetje aan in de 83ste minuut wanneer Stefan een diepe bal verzendt naar Tristan  die scoort vanuit een bijzonder scherpe hoek . Eindstand 3 – 1 . Die uitslag kennen we door en door maar deze keer staan we langs de kant met het hoogste cijfer . Een dikke proficiat aan alle spelers zowel de starters als de invallers samen hebben ze voor dit mooie resultaat gezorgd .

K MAN SC : William Lefever, Jerry Kitoto, Abderrahim Sababti, Kristof Bogaert(46’Abdelkarim El Marchouchi) ,Frederic Daquin(75’ Tim Vuegen), Tristan Dermaut , Said Bounyet, Stefan Delalieux, Faouzi Falchou , Soulaiman Arhoun(70’Brahim Achraa) ,Renzo Flebus(80’Patrice Sapalo)

Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *