Het voorbije weekend - 9

Dat hebben we dan weer gehad. Een overzicht.

U7C deden hun uiterste best tegen de mannen van KFCO Beerschot Wilrijk maar kwamen een paar lengtes te kort voor de zege. 7 - 4
U8A en B hielden de overwinning in het Jef Mermansstadion al ging dat voor de Bees (12 - 1) al wat makkelijker dan voor de Aas (8 - 7)
U8C hielden de Rochusboys onder de knoet en wonnen met 2 - 9.
U9B wisten wel raad met het geelblauwpaarswitte varkentje uit Wilrijk en wonnen met 10 - 4
U9C leden een nipte nederlaag tegen SK Wilrijk. 5 - 6
U9D scoorden vier doelpunten tegen Ternesse ( Adem en Nicolas elk twee) maar kregen er ook vier tegen. Het werd dus 4 - 4 en daar kan geen hesje iets aan veranderen.
Zondag wonnen onze kampioenen met 1 - 9 een voormatchke in en tegen Heindonk.
U11 Prov zijn blijkbaar door niets of  niemand af  te stoppen. 4 - 0  tegen Ternesse met goals van Malik, Jay en Hicham (2)
U11A zijn begonnen aan een heel vroege winterslaap en werden niet wakker in Wildert. 6 - 0
U11C en D klopten Beerschot Wilrijk met respectievelijk 6 - 0 en 2 - 1
U13 Prov kenden een druk maar erg succesvol weekend. Vrijdag werd in Duffel met 0 - 4 gewonnen en zondag was het even verder weer prijs met een 1 - 2 winst bij Katelijne. Tussendoor nog wat penaltiekes komen trappen en een verslag schrijven. Straffen toebak!
U13A verloren den derby bij FC Merksem met 4 - 2 en dat doet ons hart overlopen van droefenis.
U15A kenden een weekend van uitersten. Vrijdag werd tegen alle verwachting in verloren van donkerrode lantaarn Duffel (0 - 1), maar zondag werden de puntjes nog eens op de “i” gezet door Antwerp met 2 - 0 te verslaan.
U15 Gew behaalden een knappe zege in en tegen Berendrecht. 1 - 3
U17 Prov lieten een steek vallen tegen Duffel ( 3 - 3), maar hebben dat twee dagen later overtuigend rechtgezet door Berchem met 8 - 1 terug naar Het Rooi te sturen. De eerste vijf minuten waren alweer niet om over naar huis te schrijven. Na een misverstandje in ons verdedigingske kwam het balletje voor de voetjes van het Berchemspitske dat keurig afwerkte. 0 - 1 na hondertwintig seconden.
Gelukkig wisten we ons snel van deze opdoffer  te herstellen en met goals van Jordy (2), Kadir en Renzo stond twintig minuten later een 4 - 1 tussenscore op het bord. De tweede helft bleven we rustig domineren en via doelpunten van Kadir, Renzo, Robin en Rachid werd het nog een afgetekende overwinning.
U17 Gew verloren het burenduel in Schoten met 1 - 0
U23 Prov nemen de koppositie na een 2 - 0 overwinning tegen Katelijne.
De Gewestelijke Reserven kregen geen poot aan de grond tegen den Efcé en moesten berusten in een 0 - 5 nederlaag!  Hier zijn geen woorden voor want twee derbyverliezen op 1 weekend is zelfs voor een doorwinterde Bickyburgerbakker van het goede teveel.
Onze Dames lieten zich verrassen door Hove. 0 - 2
De Veteranen behaalden hun eerste puntje van het seizoen door Zilverhoek op een 3 - 3 gelijkspel te houden. Jammer van het Pierre Pauwelstornooi.

2 comments

  1. Moet er wel even bij vermelden dat Prov U17 evenals Prov U15 van Duffel niet met hun normale ploegen speelden maar wel met een groot gedeelte van hun Nationalen.

  2. jurgen zegt:

    proficiat aan alle ploegen,hop naar nationaal voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *