Het voorbije weekend - 24

Het paasweekend wordt klassiek voorbehouden voor allerlei tornooien. Dit jaar was dat niet anders. We kregen maar heel weinig resultaten door, maar voor diegenen die wel de moeite namen geven we toch een overzicht:

U8B traden zaterdag aan op het sterk bezette tornooi van FC Cappellen en deden het daar meer dan behoorlijk. Er werd dan wel verloren van Rupel Boom met 3 - 1, van Berchem met 3 - 0 en van Mariaburg met 3 - 1, maar de overwinning tegen Beerschot maakte veel, zo niet alles goed. Bij het winnende doelpunt van Nicolas gingen er enkelen, waaronder papa Nicolas en den trainer, behoorlijk door hun dak.
We eindigden uiteindelijk op een negende plaats na een droge 0 - 2 overwinning tegen Daknam.

U13A speelden tweemaal gelijk en moesten evenveel keer berusten in de nederlaag waardoor ze vierde eindigden op het tornooi Meer. Tegen Brielle en tegen Wuustwezel werd het telkens 1 - 0. Tegen Vosselaar werd het 1 - 1. Met zo’n uitslag  kan niet iedereen binnen onze club uitpakken. KFC Meer konden we op een scoreloos gelijkspelletje houden.

U8B kwamen maandag opnieuw in actie. Deze keer was de plaats van afspraak het hoofdveld van Verbr Zwijndrecht. De eerste wedstrijd tegen Bazel werd met 6 - 2 gewonnen. Erg knap als je weet dat die mannen aanstaande donderdag in het kader van de Europaleague tegen Tottenham spelen. Na een spannende wedstrijd werd 3 - 3 gelijkgespeeld tegen de A ploeg van de organisatoren en mochten we een uurtje later de finale spelen. Hierin werd  Zwijndrecht B op indrukwekkende wijze van de mat geveegd (7 - 1) waarna we de gouden medailles mochten ophalen.

U15 Gew behaalden op het tonooi van KFC Kaart een knappe derde plaats na onder andere wedstrijden tegen Maria Ter Heide en ‘ s Gravenwezel.

U15 Prov waren te gast op het prima georganiseerde tornooi van Heist en behaalden er een mooie vierde plaats. Verlies tegen Betekom (1 - 0) en winst tegen Lint (1 - 0), doelpunt van Ismail, zorgden voor een tweede plek in de poule. De beide plaatsingswedstrijden werden gewonnen. Haacht moest berusten in een1 - 0 nederlaag (goal van Senne) en de Limburgers van Thes kregen een 4 - 0 aangesmeerd. Schutters van dienst waren Abraham (2), Senne (1) en Anass (1 wereldgoal).

U13 Prov gingen met zijn elven onze kleuren verdedigen bij Rupel Boom. Winst tegen Dessel Sport (3 - 0), St Wetteren (3 - 2), Rupel Boom (1 - 0), gelijk tegen Lebbeke (1 - 1 en verlies tegen Heffen (0 - 3).

De Gewestelijke Reserven behaalden een formidabele derde plaats op het tornooi van Burcht. Naar het schijnt zat er zelfs een eerste plek in maar onze jongens waren moe. Niet moeilijk als je vier wedstrijden van veertig minuten achter elkaar moet spelen zonder rust!! Wie is daar verantwoordelijk voor? Wie heeft dat zo gepland? Wie haalt zoiets in zijn hoofd?
Allez ‘t is goe voor ene keer he Burchtegemmers.

 

3 comments

  1. Ik en de preminiemen A’s en de duiveltjes U7A hadden de 1ste plaats bereikt na een schitterende tornooi! De preminiemen A’s wonnen tegen Berchem Sport (2-1) dan tegen Brecht (5-0) en dan de finale tegen Putte Sk met 3-0! de duiveltjes wonnen ook alle wedstrijden!

  2. steve zegt:

    Alsook hebben de Preminiemen Prov’s de 1e plaats gehaald in het tornooi van Stabelino, na een 2-1 overwinning in de finale.

  3. ilias zegt:

    zie je wel TRAINER je heet steve niet stief :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *