6 op 6 vor U13 Prov

2 matchen en de penaltycup, het was een vol voetbalweekend !
Vrijdag om 9u30 begonnen we eraan in Duffel. De opdracht was winnen en zeker in de eerste  helft lieten onze mannen zien dat ze daarvoor gekomen waren.
Het duurt dan ook niet lang of Idriss kan zijn eerste binnentrappen : 0 - 1.
Goede aanvallen volgen mekaar op en als samy een pas geeft naar idriss en die hem nog even doorstuurt in de richting van Mohammed, moet deze laatste hem maar binnen tikken : 0 - 2 !
Nummer 3 is opnieuw voor Idriss die ervan profiteert dat de keeper een beetje te ver uit de goal gekomen is en met een kopbal over de keeper de 0 - 3 vastlegt.
Als wat later er een hoopje spelers voor het Duffelse doel aan het vechten is voor de bal loopt idriss er gewoon mee weg en kan de 0 - 4 scoren wat dan ook de ruststand is.
De tweede helft, daar kunnen we kort over zijn : de buit was binnen en het goede spel van de eerste helft zakte als een pudding in mekaar. Jammer, want er zat zeker nog meer in !

in de namiddag won Redouane de penaltycup bij de miniemen, waarvoor een dikke proficiat !

Zondagmorgen gingen we terug dezelfde richting uit, dit keer naar St Katelijne Waver waar opnieuw gewonnen moest worden.  Het werd een spannende match waarin het eerste gevaar van de thuisploeg kwam. Ondanks dat we nog met een paar slaapkoppen op het veld stonden was Yens wel wakker en had de bal stevig beet !
Wanneer Levi onderuit gehaald wordt krijgen we een vrije schop op een toffe plaats. Klein tikje van Levi naar Emmanuel en die scoort de 0-1 !
We blijven veel op de helft van katelijne aanwezig en vallen veel aan, maar er wordt niet afgewerkt. Met een beetje hulp van een speler van de tegenpartij die een own-goal in de netten trapt komen we wel op 0-2.
Een kwartier voor tijd scoort de thuisploeg de aansluitingstreffer.
We proberen  nog een aantal keer, maar kunnen niet meer scoren. Yens houdt nog een paar aanvallen van Katelijne tegen en zo blijft het 1 -2.
Opdracht geslaagd, volgende week gaan we voort met onze reeks hé mannen !

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *